OM MEG (carolinephoto)
Forside Add meg Om meg Kontakt

OM MEGHei jeg heter Caroline Jacobsen, og velkommen til min fotoblogg! Jeg er 18 år gammel, går almenn på Skeisvang Videregående skole. Og bor i Sveio, som ligger litt utenfor haugesund.

 

Hvorfor carolinephoto.blogg.no?

Når jeg skulle lage en fotoblogg, ville jeg at det skulle være tydelig i navnet til bloggen. Det finnes veldig mange fotobloggen på blogg.no og mye var allerede tatt. Valgte carolinephoto fordi carolinefoto var opptatt, og dette var det nærmeste jeg kom til det navnet jeg ønsket.

 

Målgruppe, kommentarer og lesertall:

Målgruppen min er de som liker og holder på med fotografering. Alderen spiller ingen rolle, men jeg tipper at den ligger på 13-25år. Kommentarer per innlegg og hvor mange lesere jeg har hver dag varierer veldig! Jeg blogger ikke like mye hver dag, og noen innlegg er bedre og mer interessante enn andre. Jeg er ikke så veldig opptatt av lesertallene. Jeg gjør dette mest for min egen del og for å bli flinkere til å ta bilder, men det er selvfølgelig veldig hyggelig å få kommentarer også. Få tips til hva jeg kan gjøre bedre,

 

Fotografering:

Fikk mitt første speilrefleks kamera når jeg var 15år, og det var da jeg virkelig begynte å få interessen for fotografering. Nå etter 3år liker jeg det bare enda bedre! Jeg syns det er helt fantastisk hvordan kamera kan skape fine bilder, tanker og minner.

 

Om bloggen:

Jeg har en fotoblogg, fordi jeg liker å ta bilder og vil bli flinkere til dette. Ved å legge ut bilder jeg tar får jeg vite hva folk mener om dem og får også tips på noen bilder om hva de syns jeg kan gjøre bedre. Startet denne fotobloggen 25 januar 2012.. Har hatt en hverdagsblogg før, men fant ut at det var en foto blogg jeg virkelig ville ha. Har lenge hatt en stor interesse for fotografering, og selv om jeg aldri har gått på noe kurs om fotografering syns jeg at jeg har blitt flinkere og flinkere til å ta bilder de 3 siste årene. Øvelse gjør mester!

 

 

Har du noen spørsmål?

- Caroline Jacobsen


  • Design av: Ina Anjuta

    Rakel
    hits